مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام ، من میخواستم اسممو از زهرا به ماهور تغییر بدم ولی بهم گفتن که باید از دادگستری به پدر و مادرم درمورد اسمم شکایتی داشته باشم که اسممو عوض کنن بعدشم خیلی سخت عوض میکنن اسامی انبیا رو .
راه دیگه ای نداره که من راحت عوض کنم اسممو

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
تغيير نام از طريق دادگستري ميباشد اما با توجه به نام اسلامي شما،به احتمال بسيار زياد طبق رويه دادگاهها،با تغيير نام زهرا موافقت نخواهد شد

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.با شهادت شهمود و استشهادیه محلی که شکا معروف به این نام هستید و سایر دلایل و قضایا شاید بتوانید موفق بشوید.