مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام ..
میخواستم بدونم آیا امکان تغییر نام نبی اله به مهرداد یا فرزاد امکان پذیر هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست تغیبر نام را مطرح نمایید و در صورت رد درخواست شما باید دادخواست تغییر نام را در دادگاه اقامه نمایید
و تغییر نام نیاز به دلیل دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. ابتدا از طریق اداره ثبت احوال، درخواست تغییر نام خود را ارائه دهید و در صورت مخالفت اداره ثبت احوال‌، از طریق دادگاه علیه اداره ثبت احوال مبنی بر تغییر نام اقامه دعوا بفرمائید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... تغییر نام امری دشواری اما ممکن است... ضمناً بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده و حوزه قضایی ذی مدخل دارد...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکانپذیر هست ابتدا در اداره ثبت درخواست تغیبر نام را مطرح نماییددر صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه علیه اداره ثبت احوال مبنی بر تغییر نام اقامه دعوا بفرمائید.

محمد سجاد خانی

جناب آقای محمد سجاد خانی :

تغییر اسامی مذهبی با غیر مذهبی معمولا انجام نمیشه ولی اگه دلیل موجهی داشته باشید باید دادخواست رو به ادله ثبت کنید و پس از دستور مقام قضایی پرونده رو از ثبت احوال پیگیری کنید