مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام من اسمم راحله هستش میخوام بذارم راحیل.
آیا امکان پذیره؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام بله. به اداره ثبت احوال مراجعه ودرخواست دهید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بدوا ثبت احوال اقدام اگر نتیجه نگرفتیم از طریق دادگاه اقدام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تغییر نام با توجه به اینکه شاید در ابتدا خیلی ساده به نظر برسد اما امری بسیار پیچیده می‌باشد چرا که می‌بایست یک سری شرایط را لحاظ نمایید دادخواست خوبی تنظیم نمایید و سایر مواردی که می‌تواند به شما کمک نماید شما در خصوص تغییر نام بعضی از نام‌ها در ثبت احوال قابل تغییر می‌باشدبعضی نام‌ها و بعد از آن می‌بایست از طریق دادگاه اعمال شود لذا پیشنهاد می‌شود با توجه به اینکه یک بار می‌توانید اقدام نمایید تمام شرایط را که به شما کمک می‌نماید را انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان‌پذیر است ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید اگر موافقت نشد از طریق دادگاه علیه اداره ثبت احوال طرح دعوی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
راه حل وجود دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع ابتدا اداره ثبت احوال و صورت عدم موفقیت دادخواست حقوقی تقدیم نمایید