مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار در بازپرسی

سلام
ازمن3سال پیش ازمن بعنوان ربا خواری شکایت کرده (ازبنده قبل شکایت پول بعنوان سرمایه گذاری میگرفته ومبالغی مختلف وغیریکسان پرداخت میکرده بعنوان سود مشارکت البته ازچندین نفردیگه شکایت کرده به همین عنوان که حکم به برائت متهمین شده )چندروزپیش درروند پرونده نوشته شده به دستورمقام قضایی پرونده کسرازآمارشده ودرخلاصه پرونده زده مختومه شد این یعنی چی؟باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

باید به مرجع مذکور مراجعه کنید و علت مختومه شدن پرونده را سوال فرمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به زودی به شما ابلاغ خواهد شو کسر از آمار یک روند اداری است اگر چیز مهمی باشد به شما ابلاغ می‌شود