مشاوره حقوقی رایگان - توهین و فحاشی

سلام من چندین سال با یه نفر دوست بودم .من کار کردم و سر و سامان گرفتم و صاحب خانه و خودرو و همسر و... شدم ولی اون کار نکرد و همش سرگردان بود . الان از حسادت دنبال بهونس که با من درگیر بشه و هربار همدیگه رو میبینیم فحاشی میکنه . منم بخاطر اینکه همسر دارم و در شرف پدر شدن هستم نمیخوام کاری کنم که برا اینا بد بشه .چیکار میتونم کنم؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

توهین و فحاشی به افراد جرم است اگر ادله‌ای دارید می‌توانید از نام برده شکایت نمایید