مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام

سلام بنده ادمین اینستاگرامم و..
بنده یه پیج گرفتم ادمین شدم و مشغول پاکسازی اکسپلور او بودم تا چند روز اول
الان اومده میگه تو فعالیتی نمیکنی و... باید نصف پول منو بدی
با اینکه من با کلی بدبختی خودم پیجشو زدم واسش جیمیل و... همچیشو خودم واسش اوکی کردم ولی الان داره میزنه زیرش
من فرد خیلی استرسی هستم میگه شکایت میکنم منم از ابروم میترسم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت علیه اقدامات اینستاگرامی با این موضوع بدلیل منع استفاده از آن در داخل کشور،مجاز نیست

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام نگران نباشید اگر مدرکی نداشته باشد کاری از پیش نمیبرپ

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر قرارداد فی مابین دارید به مفاد قرارداد مراجعه کنید پیشنهاد می‌کنم با ایشان سازش نمایید