مشاوره حقوقی رایگان - نگرفتن حقوق

سلام خسته نباشید
من 6 ماه است حقوق نگرفتم و در ابتدا هم یک سفته 50 میلیونی تومانی بدون رسید و اینکه بنویسم بابت حسن انجام کار دادم
ممکنه اگر از کارفرما شکایت کنم سفتمو اجرا بذاره؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اگر اجرا بزارند امکان دفاع در مقابل آن وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید علیه کارفرما شکایت نمایید از طریق اداره کار
درخصوص سفته ابتدا اظهارنامه بوی ابلاغ وسپس اقدامات قضایی صورت پذیرد
درصورت نیاز اخذ توضیحات بیشتر وارائه راهکار مناسب تماس حاصل فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
برای سفته خود مدرک چه دارید قرارداد یا رسید ?

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اظهارنامه ارسال نمایید در صورت عدم موفقیت استرداد لاشه سفته مطرح نمایید
نسبت به حقوق نیز از طریق اداره کار اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر در قرارداد شماره سفته را ذکر کرده باشید ، مشکل خاصی ایجاد نخواهد شد
و اگر ذکر نکرده اید و پیمانکار سفته را اجرا بگذارد شما میتوانید دفاع نمایید
نگران نباشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهار نامه برای طلب بدهید و بعد شکایت کنید نگران سفته نباشید قابل دفاع هست

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،از طریق اداره کار علیه کارفرما اقدام نمایید.
در صورت دعوی جهت سفته قابل دفاع است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام بله ممکن است ولی ضمانت بودن ان را می بایست ثابت نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر سفته ها بابت تضمین انجام کار بوده و قابل اجرا نیست. شما برای عدم دریافت حقوق خود به اداره کا. شکایت کنید . یا دادخواست دهید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ممکن است شکایت کند اما میتوانید دفاع کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از گرفتن حق خود نترسید شکایت کنید. خدا با شماست .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد