مشاوره حقوقی رایگان - شاهد برای اعسار

باسلام خسته نباشین
اینجانب با خانومم مشکل دارم ومشکل هم اینه که به برادرزاده و به زن داداشش بابت تخریب و تهدید و افترا وتوهین شکایت کیفری کردم و خانم بنده برای اینکه من از شکایت خودم را پس بگیرم رفته مهریه را گذاشته اجرا و عوض این که روحانی محل هم آقای ... برای اینکه ما را احضار کند مسجد با خانومم سعی کند سازش بده تا زندگیمون به طلاق نکشد
رفته مستقیما به خانم بنده شاهد شده در دادگاه آقای روحانی محل و مسجد تا خانمم راحت تر مهریه طلب کنه و کار به طلاق بکشد
در واقع قانون دادگاه خانواده جلسه رسیدگی ها را طولانی میکند تا زوجین کارشون به طلاق نکشد
ولی آقای ... رفته واسه اعسار شاهد شده تو دادگاه تا زندگی بنده زودتر به طلاق برسده
آیا این از نظر قانون روحانیت درسته
تا به زوجه کمک کنند تا زودتر زندگیشون داغون بشود؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

قبول اظهارات شاهد با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد . این روحانی به عنوان شاهد در دادگاه حاضر شده تشخیص اظهارات و صحت اظهارت ایشان با قاضی رسیدگی کننده است با این اوصاف بعید می‌دونم شما بتونید از روحانی مذکور به این دلیل شکایت نمایید. عمل این روحانی به وجدان خودش برمی‌گردد