مشاوره حقوقی رایگان - مهریه مدت زمان ابلاغیه مهریه پس از به اجرا گذاشتن و توقیف اموال

سلام و عرض ادب بنده دیروز از طریق اداره ثبت محل عقدم مهریه ام رو اجرا گذاشتم و توقیف اموال همسرم گرفتم. سوال من این هست چقدر زمان میبرد همسرم متوجه این موضوع بشود؟
و این که از دیروز مدام سامانه ثنا را چک میکنم ولی ابلاغیه ام رو نمیبینم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا به محض مراجعه برای زوج پیامک ارسال می شود و به نحوی مطلع می‌شود

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه در اداره ثبت پرونده ثبت گردیده باشد هر پیامی که برای شما ارسال شود به زوج نیز ابلاغ خواهد شد