مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از اقدام همسر در سامانه ثنا

با سلام
من و همسر عقدی ام به دلیل مشکلاتی از قبیل مالی، طولانی شدن مدت عقد و ... با هم اختلاف داریم. ایشان چند روز پیش تهدید کردند که منتظر اقدام قانونی باشم. (احتمالا اجرای مهریه یا درخواست طلاق و ...) امروز که در مورد سامانه ثنا خوندم متوجه شدم که ایشان در این سامانه ثبت نام کرده اند و حتما دادخواهی نیز ثبت شده است. چطور میتوانم از ماهیت درخواست ثبت شده در سامانه مطلع شوم؟ آیا احضاریه یا ابلاغیه ای به آدرس من ارسال خواهد شد؟ چه مدت طول میکشد تا بنده نیز به عنوان یک طرف دعوا از موضوع مطلع شوم؟

پاسخ ها :

نحوه اطلاع از اقدام زوجه در سامانه ثنا مدت زمان ابلاغیه مهریه پس از به اجرا گذاشتن مدت زمان ارسال احضاریه ابلاغ احضاریه ابلاغیه سامانه ثنا سامانه ثنا