مشاوره حقوقی رایگان - میزان اقساط مهریه

با سلام و احترام

بنده شغلم مهندس ناظر هستم و خالص دریافتی بنده ماهانه 14 میلیون تومان می باشد، یک خونه 80 متری دارم

به نظرتون قاضی چند سکه به عنوان پیش پرداخت و چند ماه یک عدد سکه تعیین میکند؟

میدونم نظر قاضی ها متفاوت است ولی تقریبی میفرمایید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر با این شرایط معمولاً سالی یک سکه تعیین می شود .
پیش پرداخت ممکن است تعیین نشود و اگر تعیین بشه یکی دو تا تعیین می شود.
توجه داشته باشید که رای دادگاه بدوی قابل تجدیدنظر خواهی است.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

معمولا بستگی به وضع مالی محکوم علیه از 3 سکه تا 5 یا 6 سکه