مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

من میخوام از همسرم جدا بشم، مهریه ام هم 124سکه هست، همسرم شغلش ازاده و ماهانه حدود 30 تا 50 میلیون درامد داره، ماشین و خانه هم دارن و همین طور یک زمین به ارزش 300 میلیون البته من ازین دارایی ها باخبر هستم. میخواستم بدونم پیش قسط مهریه من چنتا سکه تعلق میگیره و همین طور من یک دختر 20ساله دارم که دانشجو است و حضانتش با من است، نفقه دخترم چقدر بهش ماهانه تعلق میگیره در حال حاضر هم مجرده

پاسخ ها :

یک وکیل

شما مي توانيد با معرفي اموال ، كل مهريه رو مطالبه و استيفاءكنيد با شرحي كه از در امد و اموال همسرتان داديد كار به تقسيط كشيده نمي شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با شرایط گفته شده محتملا میتوانید مقدار زیادی از مهریه را یکجا بگیرید