مشاوره حقوقی رایگان - استعلام پرونده قضایی

وقت بخیر،در دوران دانشجویی بنده یک نفره از دوستانم با گوشی من کار هک کارت بانکی انجام داده بود و من نمی‌دونستم و رضایت شاکی رو گرفتم و تمام شد الان به خاطر جریان دیگری تهدیدم میکنند سر مسائلی که پیش اومده که توی گونی میبریمت،فحش مادر به من دادند و تهدیدم کردند به عموم میگن تو کل خاندانم آبروی من و میبرند و این که پرونده کیفری دارم من از کجا باید استعلام بگیرم و باید چی کار کنم؟مشکل قلبی پیدا کردم با27سال سن،برادرم ام اس دارد تماس گرفتن باهاشون و تهدید کردند و بدگویی من رو کردند من چی کار باید بکنم میگن به بالا وصل هستند و هر روز یک شماره یا آمار از خانواده ام میدهند.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شعبه مراجعه نمایید و درخواست مطالعه پرونده را داشته باشید