مشاوره حقوقی رایگان - واریز تتر و سود هفتگی

سلام من چندماه پیش 30 هزارتتر واریز کردم برای کسی که ادعا داشت 23 سالشه و کانال داشت قراربود سود هرهفته واریز کنه ولی ایشون یک هفته سود دادنو دیگه ندادنو بهونه اینترنت قطعی شد و اینکه از ایشون رسید گرفتم با سفته که جعلی بود سفته و یه کارت ملی جعلی و هویت شخص جعلی شکایت کردمو به جرم کلاهبرداریو پیداش کردن ولی ایشون 17 سالشه و دوتا وکیل گرفته من با ایشون قراردادی نداشتم فقط دست خط که به ایشون پولو تترریختم میخواهم بدونم این پرونده ام کیفری میشه یا حقوقی؟چون پدرشون میگفت اعسار میشه و ماهیانه یه چی پرت میکنیم جلوت

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان هم شکوائیه کیفری و هم دادخواست حقوقی وجود خواهد داشت
و شما باید دعوای خود را به صورت صحیح مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هم به طریق حقوقی و هم کیفری می توانید اقامه دعوی نمایید ، لیکن جهت اقدام صحیح و لازم بهتر است قبلا با یک وکیل مشورت داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری و جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

امکان شکایت حقوقی و هم کیفری وجود دارد . و نمیتواند اعسار بزند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نوع شکایت و مدارک شما دارد، به هر حال معامله در فضای مجازی بدون مشورت با کارشناس این ریسکها را هم دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانونا شما میتوانید از طریق پلیس فتا پیگیری اکانت فیک ان شخص را کنید و سپس دادخواست دهید و بر اساس اقراری که انها داشته اند موفق شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هم حقوقی وکیفری امکان شکایت وجود دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اعمال ایشان که فرمودید مصداق جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری است . می توانید شکایت کیفری طرح نمایید . به جرائم ارتکابی افراد زیر 18 سال در دادسرا و دادگاه اطفال رسیدگی می شود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اثبات کلاهبرداری مشکل است در نهایت می توانید حقوقی شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هم شکوائیه کیفری و هم دادخواست حقوقی وجود خواهد داشت

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی اولا صرف عدم رسیدن به سن بلوغ ایشان مانع تعقیب کیفری نمی باشد .ثانیا با عنایت به فرمایشات جنابعالی هم از طریق حقوقی و مطالبه وجه امکان پیگیری وجود دارد و هم کیفری تحت عناوین جعل، استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام امکان شکایت هم کیفری و هم حقوقی دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بله هم حقوقی و هم کیفری قابلیت طرح دعوا وجود دارد