مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مسکن

من در اواخر دهه 70 از یک تعاونی ثبت نام کردم ولی به علت نداشتن مبلغ آورده پیش گفتم نمیخوام ویکی از آشنایان گفت بده به من و من هم گفتم اشکال ندارد.اون موقع ها واقعا مهم نبود و ما هم نا آگاه بودیم به صورت کاملا رایگان واگذار کردم حالا درخواست مسکن نمودم رد شدم به خاطر همان و در حال حاضر سرپناهی برای سکونت ندارم بازنشسته فرهنگی هستم اکنون من بلا اجبار راضی هستم اگه در شهر یا روستای خودمان یک مسکن به من بدهند فقط جهت رفع احتیاج تا آخرای عمر در منزل خودمان باشیم وضع مالی ام هم خرابه میشه راهنمایی کنید راهش رو به من نشون بدهید تا پیگیر باشم ممنونم آیا وقتی میگن شما گرفته ای ومن میدانم جریان چی شدا مهمتر از همه الان در سن بازنشستگی خونه ای برای سکونت ندارم آیا مسئولین میتوانند کاری برای من بکنند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به ثبت شکایت اقدام نمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ثبت نام قبلی را باطل کنید و یا از نام خود خارج کنید