مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دست پلیس

سلام ما امروز با رفیق هایم5نفر بودیم و داشتیم با ماشین مشروب میخوردیم و پلیس که از بغل مان رد میشد دید ما رو بعد ایست داد ما توجه نکردیم و فرار کردیم به خدا با اسلحه اش ما رو ترسوند ولی ما توجه نکردیم فرار کردیم آیا میشه کاری کنیم که ماشینمون توقیف نشود ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ماشین توقیف بشه برای شما پیامک میاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فعلاً مشخص نیست می‌بایست منتظر بمانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد خودرو توقیف خواهد شد و این اتفاق از طریق پیامک به شما اطلاع‌رسانی خواهد شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتی که گزارش تهیه کرده باشند خیر