مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد بیماری به علت استرس ها و شرایط خدمت سربازی و دریافت غرامت

در زمان اعزام به خدمت طبق معاینات رسمی پزشکی نظام وظیفه از نظر روحی و جسمی کاملا سالم بودم و مدارک هم موجود هست اما بعد از گذشتن مدتی از خدمت به دلیل شرایط خدمتی دچار اختلالات اضطرابی شدم و بعد هم به علت استرس زیاد دچار سندرم فیبرومیالوژی شدم که واقعا بیماری دردناکی هست و درمان قطعی ندارد. به علت عدم تشخیص پزشکان و عدم ادامه خدمت دوبار خدمتم را ترک کردم و هر دوبار هم به علت بیماری دادگاه حکم معافیت از کیفر و جریمه صادر کرد. نامه ای از کمیسیون پزشکی سپاه دریافت کردم مبنی بر تایید بیماری اختلال اضطرابی هست.
با احتساب سلامتی هنگام اعزام و بیماری که بعد از گذشت شش ماه از اعزام محرز شده است بنده قادر به ثبت شکایت و دریافت غرامت هستم یا خیر؟
آیا شامل درصد جانبازی هم میشود؟
به طور کلی برای به جریان انداختن چنین پرونده ای چه مدارکی نیاز هست و به کجا باید مراجعه کرد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جانباز: کسی که سلامتی خود را در راه تکوین، شکوفایی، دفاع و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و کیان جمهوری اسلامی ایران، استقلال و تمامیت ارضی کشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمن و عوامل ضد انقلاب و اشرار از دست داده و به اختلالات و نقص‌های جسمی یا روانی دچار شود.