مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام و احترام
سه ماه پیش یک چک به مبلغ 300 میلیون از بنده برگشت خورد که بعد از 10 روز پاس کردم تا حسابهایم باز شد . دیروز یک چک به مبلغ 350 میلیون دوباره برگشت خورد ، اگر بنده زیر 10 روز حساب را پر کنم مشکلی برای بنده پیش نمیاید ؟ اگر بعد از 10 روز تا یک ماه حساب را پر کنم چطور ؟سوال بعدی اینکه بنده با دارنده چک صحبت کرده بودم چک را برگشت نزند بنده طی یک هفته مبلغ را خورد خورد به ایشان پرداخت کنم که ایشان قبول کردند و بنده 50 تومان برای ایشان کارت به کارت کردم . حالا ایشان 50 تومان را گرفته و چک را هم برگشت زده ایا میتوانم بابت آن 50 تومان هم به جایی شکایت کنم که حداقل از دو طرف پول به ایشان ندهم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت 50تومان میتوانید اقدام کنید و سعی کنید ظرف ده روز مبلغ را بپردازید