مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه قرض داده شده

سلام حدود 21 ماهه 15 میلیون تومن قرضی داده ام به یکی از فامیل های دورم، بدون مدرک و سند و هر چی به عنوان قرض دادم، حالا هر چی به او میگویم طلبت را بده میگه ندارم، آیا راهی هست که بتونم پولم را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

چنانچه شهود دارید یا به حساب واریز کرده اید امکان مطالبه هست والا خیر

کاظم حیدری

جناب آقای کاظم حیدری :

ارسال اظهارنامه یکی از راه های ثابت کردن و مطالبه طلب است . اظهارنامه مطالبه رسمی حق است. شما در متن اظهارنامه می توانید مهلتی به بدهکار برای پرداخت دین او بدهید و پس از اتمام مهلت نسبت به مطالبه طلب خود از مراجع قانونی و قضایی اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید