مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام بنده چند ماه پیش یه نفر به اسم شرکت ارز دیجیتال با من ارتباط برقرار کرد و گفت پول میدیم و شما برای ما ارز میخرین و پورسانت میگیرین متاسفانه بعد چند واریز فهمیدم کلاهبرداری و قطع کردم ولی نزدیک 20 میلیون از طریق کارت های من به صورت ارز دیجیتال بهش واریز کردم الان 2 کارت بانکی من از طریق 3 شاکی مسدود شده و یک شاکی از استان خوزستان شکایت کرده و 2 نفر دیگه از استان های دیگه هستن و فقط مسدودی کارت رو کردن هنوز برام ابلاغیه نیومده و من اینو تازه فهمیدم و من در مراحل استخدام به نظام برام مشکل شده چیکار میتونم بکنم ؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خودتون هم شکایت کنید از همان شرکت به جرم کلاهبرداری و پرونده نیازبه بررسی داره

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت استعلام امکانش وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام ؛ بله محاکمه خواهید شد , در صورتیکه فریب خورده هستید تحت عنوان کلاهبرداری نیز شکایت کنید