مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت

سلام بنده تیبا 2 مدل 94 دارم که یک ماشین از عقب به ماشینم برخورد کرد واژگون شد طرف هم مقصر اعلام شد الان شاسی عقب و جلو خورده درب عقب یکی وگلگیر عقب هر دو و درب صندوق و کف صندوق و ایربگ هر دو زده چقدر افت قیمت تعلق میگره ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کارشناس مقدار آنرا تعیین میکند

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

هموطن محترم اینجا همکاران حقوق دان هستند و وکیل. نه کارشناس افت قیمت قوه قضاییه.

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام، دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس، جهت اعلام نظر کارشناسی افت قیمت

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مطرح کنید

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام جهت اخذ نظریه کارشناس دادخواست تامین دلیل ازشورای محل را مطرح نمائید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تامین دلیل کنید تا توسط کارشناس تعیین گردد