مشاوره حقوقی رایگان - سلام این رای صادرشده من هر دوتا محکوم شدم چطوریه اینو برام میگید ممنون ازتون

سلام این رای صادر شده متهم از حیث نگهداری شیشهعلاوه بر ممنوع خروج کردن از کشورب مدت یکسال ب پرداخا یکصد شصد ملیون ریال جزای نقدیوتحمل 44ضربه شلاق تعزیری وتحمل 38ماه حبس تعزیری ..تا اینجا ک حکم داده زیرش کلان خط کشیده بعد از اینم یکی دیگ هست زیرش خط نکشیده ...واز حیث استعمال شیشه ب پرداخت مبلغ 65ملیون ریال جزای نقدیوتحمل 64ضربه شلاق تعزیری محکوم میکند با توجه ی جرم مجازاتش قابل اجرا میباشد رای صادرشده غیابی وظرف 20روزقابل واخواهی هست

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام قابل واخواهی است و میتونید درصورت راهنمایی بیشتر و تنظیم لایحه تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن رای خوانده شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام ؛ موضوع قابل واخواهی می باشد ,
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به برسی مدارک و مطالعه پرونده است