مشاوره حقوقی رایگان - تخلف دهیار

با سلام و عرض ادب ...
احتراما به استحضار عزیزان وکلای دادراه می رساند که دهیار روستا گزارش تخلف اینجانب را به ماده کمیسیون 99 داده و حکم تخریب ملک من را گرفته با پیگیری های لازم از خدمات قضایی به دیوان عدالت اداری برای این حکم احتراض کردم پس از مدتی در تاریخ 1402/10/27 دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی تا تعیین تکلیف قطعی شکایت صادر و اعلام میگردد قرار صادره قطی است /
رئیس شعبه 8 تجدید نظر دیوان عدالت اداری
مستشار شعبه 8 تجدید نظر دیوان عدالت اداری
صادر شد با این وجود دهیار روستا در تاریخ 1402/11/1 ملک اینجانب را تخریب کرد حال اینجانب لایحه ای با صورت جلسه کلانتری و مهر امضای دهیاری که تخریب کرده بود و عکس و شواهد به خود مرجعه صادره حکم همه را ارسال کردم آیا حکم جدید صادر میشود دهیار را محاکمه میکنند یا موضف به ساخت بنا میکند.؟......با تشکر....

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر حق با شما باشد قطعا رای صادره ب جیران خسارت خواهد شد. و در خصوص تخطی از دستور نیز میتوانید طرح دعوی جداگانه نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به برسی مدارک و مطالعه پرونده است