مشاوره حقوقی رایگان - من برای اینکه شوهرم گوشیمو ازم تو دادگاه دزدید رفتم شکایت کردم و شاهد هم بردم

سلام
من شکایت کردم واسه اینکه شوهرم با توهین و به زور گوشیمو ازم دزدید تو دادگاه خانواده!
بعد الان جوابش اومده ، قرار جلب به دادرسی واسه توهین
قرار منع تعقیب و موقوفی تعقیب واسه سرقت گوشی
شوهرم تو اظهاراتش گفته که گوشی رو به من هدیه داده و مالکیتش با اونه!!
من چجوری میتونم اعتراض کنم که قبول بشه اعتراضم؟
آخه کسی هدیه رو با زور از زنش میگیره؟ چند سال پیش تو زندگی مون واسه م گوشی خریده اینکه دلیلی نمیشه بعد چند سال بیاد گوشی رو ازم بدزده با زور و فحاشی و توهین؟؟
من نمیدونم این دادگاه ها چطوری دادرسی میکنند؟؟؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ قرار منع تعقیب به قرار اعتراض کنید تا دادگاه کیفری دو ضمن رسیدگی به پرونده درخصوص کیفرخواست، به اعتراض به قرار منع تعقیب هم رسیدگی کند

در لایحه اعتراض به قرار منع تعقیب توضیح دهید که گوشی تلفن همراه علاوه بر فیزیک گوشی، حاوی اطلاعات و داده هایی است که متعلق به خریدار آن نیست بلکه متعلق به استفاده کننده آن است
تمام اکانت ها و اپلیکیشن ها و کانتکت و غیره متعلق به شما است و نمی توان با این توجیه که خریدار گوشی شخص دیگری بوده مالکیت شما نسبت به اطلاعات و داده ها و ذخایر را سلب نمود

ان شاءالله که لایحه ای با این توضیحات، قاضی پرونده را مجاب به رسیدگی نماید تا با تغییر در عنوان مجرمانه به این موضوع نیز ورود کند
در غیر اینصورت با عنوان صحیح باید شکایت دیگری را از ابتدا مطرح و تعقیب نمایید

در صورت نیاز به تنظیم لایحه از وکلا کمک بگیرید

پیروز باشید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگه هبه کرده باشه در صورت باقی بودن مال موهوبه میتونه پس بگیره.اما اگه گوشی را فروخته باشید یا تعویض کرده باشید نمی تونه پس بگیره.طبق قانون بخشش قابل رجوع هست مگر در موارد خاص.در مورد شما شوهرتان میتونه گوشی را پس بگیره .