مشاوره حقوقی رایگان - تمکین زوجه

سلام من دختریم که دوران عقد هستم وباکره هستم که شوهرم با آوردن شهود دروغ شهادت دادن که من از حق حبسم استفاده کردم و الزام به تمکین گرفت وبعداز اینکه حکم صادر شد من حاضر شدم تمکین کنم اما به شرطی که برا من مراسم عروسی بگیره ولی اون تاالان هیچ کاری برام نکرد الان اگه بخوام دادخواست بدم چه دادخواستی بدم که حکم الزام به تمکینش را باطل کنم که تکلیفمو معین کنه

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام سوال پاسخ داده شد استفاده از حق حبس الزام به تمکین نداره

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

یااستفاده از حق حبس الزام به تمکین ممکن نیست

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

الزام به تمکین صرفا مبوط به نفقه است و ضرری برای شما ندارد دادخواست مهریه داده شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود