مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین به عنوان مهریه

سلام وقت بخیر

اگر پرداخت اقساطی مهریه توسط دادگاه تایید شود و زوج تعهد به پرداخت بده ایا باز ماشین رو بابت مهریه به زوجه میدن ؟ (زوج اقدام به طلاق کرده)
این رو نمیدونم که همون اول ماشین رو بابت مهریه به زن میدن بعد مابقی رو قسطی میکنن یا خیر ؟درضمن زوج فقط ی ماشین داره که نمیتونه ثابت کنه برای امرار معاش زندگیشه

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام ماشین چنانچه وسیله کار فرد باشه مستثنیات دین و قابل توقیف نیست.

خیر در صورت پرداخت اقساط ماشین توقیف نمیشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مگر اینکه خودرو جزو مستثنیات دین باشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تعیین پیش قسط و با پیش قسط بودن یا نبودن بستگی به نظر قاضی و دفاع شما دارد