مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خیریه

سلام خسته نباشید وقتتون بخیر
سوالی داشتم
مادربزرگم سند زمینی به نامش بود
ولی شخص دیگری روی زمین کار میکرد وقتی مادر بزرگم فوت شد مادرم و بقیه وراث تصمیم به فروش زمین
گرفتن ولی آن شخص نگذاشته بود و گفته بود من روی زمین کار کردم و سند شما مهم نیست و تهدید جانی کرده بود آنها هم از ترس شان زمین رو به نام خیریه کردن که خیریه بیمارستان بسازه اما متوجه شدند که آن شخص زمین رو از خیریه گرفته و سند رو به نام خودش زده حالا معلوم نیست که توافقی با خیریه بوده یا خیریه رو هم تهدید کرده
خواستم بدونم با گذشت حدود 20 سال از این قضیه آیا اگه از خیریه شکایت کنیم میتونیم زمین رو پس بگیریم؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام ایشون هیچ حقی درزمین نداشتند شما صرف یک تهدید کسی که دارای خقی نبوده زمین رو واگذار کردید منطقی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود