مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مخالفت با رای باز

با سلام .یه اقایی ازم کلاهبرداری کرد و تونستم با همکاری پلیس دستگیرش کنیم الان وکیل کلاهبردار درخواست رای باز داده میخواستم ببینم چطوری میتونم یا در خواست بنویسم و با این رای باز مخالفت کنم ممنون میشم راهنماییم کنیین خیلی ضروریه

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام ،در اصول محاکمات حقوقی واژه ای بنام رای باز متصور نیست لطفا دقیقا شرح ماوقع را توضیح دهید تا نسبت به جواب مقتضی اقدام گردد و یا با احدی از وکلای محترم دادگستری مشورت فرمایید.