مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

با سلام
میخواستم بگم من چند روز پیش ماشینمو فروختم به یکی از همسایه ها به مبلغ چهل و پنج میلیون تومن قول نامه هم نوشتیم و مبلغ چهلو چهار تومن دریافت کردم و قرار شد زمانی که سند به نامش خورد تمام پولشو بهم بده منم خوب بهش وکالت تعویض پلاک دادم الان مبلغ یک میلیون تومن از پولش مونده و نمیخواد اون یک تومن پول من رو بهم پرداخت کنه در ضمن لاشه ی سند با کلیه مدارک دسته خریداره الان میتونم برم شکایت کنم که بتونم پولمو بگیرم الان من باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام بله شما طی دادخواستی در شورای حل اختلاف مبلغ باقیمانده رو مطالبه کنیدبشرطی که اقدام به انتقال سند دردفترخانه کرده باشیدچراکه وکالت تعویض پلاک انتقال محسوب نمیشود.موفق باشید