مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

باسلام، برای مدت21روزبه جرم سرقت مقرون به آزار دستگیرشدم وبعدازطی مراحل قانونی تحقیقات کلانتری، پزشکی قانونی، تحقیقات محلی و آنتن دهی خط بی تی اس بی گناهیم ثابت شد وتبرئه شدم، لیکن چون نگهبان همون شب موردضرب وجرح قرارگرفته قاضی یک دهم دیه کامل روبراش بریده وپزشکی قانونی تاییدکرده که شب سرقت کتک خورده، خواستم بدونم وقتی برای قاضی روشن شده که من بی گناهم چطوربایددیه جرمی روبدم که انجام ندادم؟ اعتراض هم زدم گفتن مقداردیه کمترازحق اعتراضه، ایاراهی دارد که من دیه روپرداخت نکنم؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

ماده 427
آرای دادگاه‌های کیفری جز در موارد زیر که قطعی محسوب می‌شود، حسب مورد در دادگاه تجدیدنظر استان همان حوزه قضایی قابل تجدیدنظر و یا در دیوان‌عالی کشور قابل فرجام است:
الف- جرائم تعزیری درجه هشت باشد.
ب- جرائم مستلزم پرداخت دیه یا ارش، در صورتی که میزان یا جمع آنها کمتر از یک دهم دیه کامل باشد.
بااستناد به ماده فوق رای شما قابل اعتراض نیست

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
از رای تقاضای اعاده دادرسی کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای دادگاه باید بررسی شود تا بتوان اظهار نظر کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت واجد بودن شرایط قانونی میتوانید اعاده دادرسی نمایید