مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

باسلام و روزبخیر. اخیرا یک ماشین فروختم، خریدار که وکالت هم داره برای تعویض پلاک مراجعه کرده، در سیستم راهنمایی رانندگی پیام خطا برای ادرس فروشنده میدهد ، عنوان کردن که فروشنده باید به تهران مراجعه کند ایا درست هست ؟ در تبریز زندگی میکنم ، ایا همینجا ادرس اصلاح نمیشه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. چون با توجه به محدودیت رفت وامد بین شهری خیلی مشکله ...باتشکر

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام مراجعه کنیدبه دفاترانتقال پلاک درشهرستانتون راهنمایی لازم به شما داده میشود.موفق باشید