مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده به دادگاه تجدید نظر

با سلام به وکلا محترم نیک.بنده بدون 1402/6/22بعداز اینکه متوجه شدم مدارک پرونده کم میشوند دادخواست تجدید نظر استان دادم(دادگاه غیابی را الزام سند رسمی اعیا عرصه مبیع صادر کرده هزینه پرداخت کردم 4 پرونده نفرستادند دوباره مراجعه کردم به دادگاه.قاضی فرمودند میتونیم جلسه دادگاه برگزار کنیم گفتم مشکلی نیست بر دیکته را خودشان (قاضی)گفتند درخواست گرفتند.بنده تازه متوجه فقط به خاطر خودشان بوده جلسه بدوی برگزار نکردند حال پیام آمده پرونده شما به تجدید نظر استان فرستاده شد.ایادادگاه میتواند دادخواستی که بنده شهریور ماه داده ام و حال بعد دادگاه بدوی که برگزار شد رای اعلام نکردنده و هنوز2 بنده لایحه کلی هم ندادم.3 پرونده قبلی من برای ابطال قولنامه داده بودم بنده در آن جلسه غیبت دادند خوانده ها غایب بودن حضور دارند تجدیدنظر خواه میتواند مدارک و لایحه کلی تجدید نظر استان بفرستد طرف دفتر قضایی شعبه.ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم تا دادگاه تجدید نظر رای صادر نکرده لایحه تخصصی تنظیم و ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست لایحه خود را ارسال نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود