مشاوره حقوقی رایگان - پول گرفتن و عدم دادن کالا

من از سایت درج آگهی یه گوشی دیدم یه تومن قیمت داشت
فروشنده گفت نصفشو الان بزن نصف دیگشو بعد اینکه تحویل گرفتی
یه روز رد شد نفرستاد فرداش هرچی زنگ زدم جواب نداد بعد اینکه جواب داد گفت بقیشم بفرست تا برات بفرستم گوشیو
قسم به جان خورد و فلان
منم خر براش فرستادم
الان گوشیو جواب نمیده
شاید یه تومن کم باشه ولی بخدا همین یه تومن تو جیبم بود
چیکار کنم اینو پیدا کنم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

اول اظهارنامه بدهین
بعد دادخواست مطالبه وجه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در تمام برنامه‌ها همیشه درج شده است که معاملات خود را به صورت حضوری و قانونی و احراز هویت انجام دهید لدا در اینجا می‌توانید شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اگر مشخصات ایشان را دارید می‌توانید طرح شکایت کلاهبرداری مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید به پلیس فتا بروید و بدوا درخواست کنید تا با او تماس بگیرند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به طرفیت صاحب حساب کارت مقصد، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به استناد فیش‌های واریزی به ثبت برسانید.