مشاوره حقوقی رایگان - کادوی عروسی

سلام. زوج هستم. سال 94 مراسم عروسیم بود و مبلغی کادو بهمون داده شد. امسال طلاق گرفتیم و همسرم بعد از 5 سال شورای حل اختلاف شکایت کرده که سهم کادومو میخوام؟ این در صورتیه که همش برا بدهی کارهای عروسی هزینه شده؟ اصلا همچین شکایتی داریم برای کادوی عروسی که حل اختلاف برای ان وقت رسیدگی گذاشته؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هدایا در صورتیکه موجود باشد قابل استرداد است. در صورتیکه مصرف شده باشد خیر.