مشاوره حقوقی رایگان - موتورسیکلت در لیست مزایده قرار گرفته.

بنده سال 94 موتور از کسی خریده ام و در سال 95 تصادف کردم. و همه کارهای قانونی ان را انجام دادم تا موتور ترخیص کنم ولی چون سند به نام بنده نبود نتونستم موتور ترخیص کنم. صاحب سند هم فراری بود و ادرس نداشتیم به هرحال تمام کارهای قانونی موتور برای سند زدن به نام خودم انجام دادم تا بالاخره بعد چقدر دوندگی و هزینه کردن سند به نام خودم زده شد. و حالا با این همه مشکلات پیگیری کردن و هزینه ها میخواهم موتور ترخیص کنم پارکینگ میگه رفته داخل لیست مزایده و نمیشه موتور ترخیص کرد. اخه موتوری که سند داره صاحب داره چطور میشه که مزایده بزارند. بعد هم مشکل سند داشته والا خوب همون سال اول میگرفتمش. در ضمن متصدی پارکینگ همون سال اول 250هزار تومان پول پارکینگ هم از کارتم کشیده. موتور از سال 95پارکینگ هست و مدل موتور 89 می باشد. و دستم به جایی بند نیست لطفآ راهنمایی بفرمایید چکار کنم با تشکر از شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ظاهراً مهلت مالکان موتورها برای ترخیص 6 ماه است و متاسفانه راهنمایی و رانندگی می تواند موتور ها را بفروشد....... این کار به دلیل پر شدن پارکینگ ها و هزینه های نگهداری موتور ها انجام می شود.