مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

سلام ،وکیل گرفتم برای کارهای طلاق بابت خیانت کردن همسرم که وکیل مدرک طلاقم که سی دی بود رو روی پرونده نمی گذاشت با اصرار خودم سی دی رو داد به خودم گفت خودت بگذارش رو پرونده اصلا طرف من نیست انگار سفارش گرفته هست. الان میخوام وکالتم رو پس بگیرم باید چی کار کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اقدام وکیل خلاف قانون و مصلحت شما نیست.
برای اثبات خیانت باید حکم دادگاه داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکیل شما می‌بایست مصلحت موکل را در نظر بگیرد

بنده نیز به عنوان وکیل مصلحت موکل را در نظر می‌گیرم

شما می‌توانید در اینجا لایحه ارسال کنید و وکیل دیگری بگیرید نگران نباشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لایحه با موضوع عزل وکیل را از طریق دفتر خدمات قضایی برای شعبه ارسال نمائید تا از این طریق مراتب عزل را اعلام بفرمائید.