مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

با سلام 4ساله که از شوهرم جدا زندگی میکنم در خانه پدری و دوبار دادخواست طلاق دادم رد کردن در مقابل بذل مهریه همسرم عدم تمکین هم از من گرفتن و من ناشزه هستم نفقه و مهریه رو هم اجرا گذاشتم نفقه رو بعد 16 ماه داد و قاضی قبول نکرد طلاقم رو و سالی یه سکه میده الان در این وضعیتی که هستم چگونه میتوانم حکم طلاقم را بگیرم؟چطوری عسر و حرج خودم رو ثابت کنم؟اینکه 4 ساله جدا زندگی میکنیم میتونه دلیل خوبی برای طلاق باشه؟ممنونم از وکلای گرامی که من رو راهنمایی کنند

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. دادخواست بدهید. بخش زیادی از مهریه را باید ببخشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عسر و حرج نیاز به دلایل ماده 1130 قانون مدنی دارد در این خصوص جهت راهنمایی بیشتر می‌توانید تماس بگیرید