مشاوره حقوقی رایگان - توقیف یک‌چهارم حقوق بابت مهریه

سلام
در سال 98پرداخت مهریه را تقسیط و 3 سکه پیش و 4 ماهی یک سکه در نظر گرفتند چون کلیه حسابهام مسدود و موجودی به حساب دادگستری واریز شد توان پرداخت نداشتم که قاضی شفاها گفتند یک‌چهارم حقوقت توقیف و این امر تا انجام شود دو سال زمان برد ولی در این‌مدت یعنی قبل از برقراری کسر یک چهارم خودم یک چهارم را به حسابشان واریز کردم و الان همان کسر از حقوق برقرار است که اجراییه اقدام به مهلت 7 روزه پرداخت 9 سکه بابت فاصله بین برقراری کسر یک چهارم و حکم دادگاه نموده .
چکار کنم ؟
ایا علاوه بر یک‌چهارم باز باید 9 سکه را بپردازم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر.
می توانید دادخواست اعسار و تعدیل اقساط معوقه را بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به پرداخت 9 سکه هستید و الا زندان خواهید شد در این خصوص چنانچه راهنمایی بیشتری می‌خواهید تماس بگیرید