مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث و توقیف خودرو

سلام زن طلاق گرفته برادر من که 15 سال پیش جدا شده بعد فوت پدرم سهم الارث برادرم از بابت خودروی پیکان پدرم را توقیف کرده آیا میتونه خودروی پدرم را توقیف فیزیکی بکند؟؟ یا نه ؟؟ چون سند خودرو بنام پدر مرحوم من میباشد 4 ماه هست توقیف اسنادی هست و ما به جز برادرم 5 ورثه هستیم ؟؟ راه حلی برای رفع توقیف وجود دارد؟، حتی حاضریم پول سهم الارث برادرم که چیزی حدود 12 میلیون می‌شود را بدهیم باید به اجرای احکام بریم ؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می تواند توقیف فیزیکی کند.
در دو حالت می توانید از توقیف جلو گیری کنید.
1ـ با توافق در دفتر اسناد رسمی سهم وی را بدهید و ایشان اقرار نامه بدهد که سهم خود را گرفته و از خودرو مذکور ادعایی ندارد.

2ـ بعد از تعیین قیمت توسط کارشناس ، سهم وی از مبلغ کارشناسی شده را بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله می‌تواند سهم برادرتان را توقیف کند و ماشین به مزایده می‌رود و مابقی می‌توانند سهم آن را بخرند و خودرو را آزاد نمایند جهت راهنمایی بیشتر می‌توانید تماس بگیرید