مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

با عرض سلام و خسته نباشید،یک ملک مشاعی با سه ورثه داریم الان هرسه وراث مبایعنامه را امضا کردند یکی از ورثه پولشو کامل گرفته ولی جهت انتقال سند به دفترخانه حضور نمیابد،حال بعد از چند ماه خریدار میگوید من از شما شکایت میکنم و هزینه تاخیر و تعجیل را از شما میگیرم در صورتیکه ما دو واراث در محضر حضور داشتیم و تمام دوندگی و هزینه مالیات و دیگر کارها را انجام دادیم ومبلغی از پول را هنوز دریافت نکردیم حال سوال اینجاست 1-%آیا از ما دونفروراث هم خسارتی گرفته میشود2-چقدر زمان جهت دادرسی طی میشود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید اثبات کنید که شما جهت تنظیم سند در دفترخانه حضور داشته اید و استنکاف از تنظیم سند نداشته اید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفترخانه اسناد رسمی گواهی حضور بگیرید و برای برادر دیگر اظهارنامه جهت حضور در دفترخانه ارسال نمایید تا رفع تکلیف نموده باشید جهت راهنمایی بیشتر می‌توانید تماس بگیرید