مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راننده مقصر

با سلام وقت شما بخیر باشه
بنده 4 ماه پیش تصادف کردم و راننده مقصر اعلام شد . استخوان رانم دچار شکستگی شدید شده و دو بار عمل کردم و پزشک قانونی 6 ماه طول درمان داده و هنوز پرونده دیه کامل نشده
بنده کالای پزشکی دارم و درآمد ماهانه م میانگین ماهی 50 الی 60 میلیون می‌باشد
سوالی که دارم الان که نمیتونم سر کار برم و بخاطر راننده مقصر از درآمدم افتادم آیا میتونم ازش شکایت کنم و 6 ماه درآمدم رو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه از درآمد و نان خوردن افتاده‌اید مشمول قانون مسئولیت مدنی در قانون مدنی است در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر می‌توانید تماس بگیرید