مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام ببخشید ماشین پدرم به سرقت رفته یه نفرو به جرم معاونت دستگیر کردند 6ماهم زندان بوده الان ازاده سارق اصلی رو معرفی نکرده .درخواست دادیم که خسارت ماشین سرقت رفته رو از معاون میخواییم دادگاه گفته با توجه به این که ماشین در تصرف وی نبوده نباید خسارت رو بده دزد سارق اصلی هم گیر نکرده به نظر شما ما باید چه کار کنیم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مباشر و شریک در جرم سرقت ملزم به رد مال است نه معاون که ایجاد زمینه نموده جهت راهنمایی بیشتر می‌توانید تماس بگیرید