مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای انجام کارهای مربوط به مالیات ارث

سلام
خانه ای که چهار وارث دارد رو فقط “یکی” از ورثه می‌تواند برای انجام کارهای مربوط به مالیات به وکیل وکالت دهد؟
وکالت فقط کاری هست و قابل عزل هست و حق توکیل به غیر هم ندارد.
و اینکه اگر کپی سند رو به وکیل داده باشه بدون اینکه روی کپی خط کشیده باشه ممکنه خطرناک باشه ؟
چون بقیه وراث اصلا دخالت نمیکنن و افتاده گردن یک نفر و میترسیم که مشکلی پیش بیاد و جواب چند نفر رو مجبور بشیم بدیم ،ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. چند نفر می توانند وکالت بدهند.
کپی سند مشکلی پیش نمی آورد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه هم خون هستید باید کمی به هم اعتماد نمایید و فرد قابل اعتماد را نماینده خود در امور کنید ولی در صورتی که عدم مصلحت شما را انجام دهد معامله‌اش قابل ابطال است جهت راهنمایی بیشتر می‌توانید تماس بگیرید