مشاوره حقوقی رایگان - آیا کارشناسی حقوقی املاک با توجه به نرخ های زمان معامله صورت میگیرد؟

درود بنده بک قطعه زمین به متراژ 650 متر (26قصب) را در سال 1383 خریداری کرده ام به مبلغ 13 میلیون تومان. یعنی به ازای هر قصب 500 هزار تومان. پس از گذشت 18 سال بنده متوجه شدم فروشنده 3 قصب کوچه تحت عنوان زمین به بنده فروخته است.
شکایت حقوقی باری ادعای خسارت کردم و کارشناس تعیین شده
مبلغ کارشناسی زمین با توجه به نرخ روز منطقه و تورم امروزه صورت می‌گیرد یا نرخ زمان معامله؟؟؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نرخ روز محاسبه خواهد شد از باب زیاده یا نقیصه در مبیع مطابق قانون مدنی در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید