مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

با سلام و احترام
یه سوال داشتم از خدمتتون

بنده از همسر خودم راضی نیستم و زندگیمون به خاطر بچه و اصرار والدین دو طرف ادامه داره.
بنده وارد یه رابطه تلفنی با یه خانوم دیگه شدم و قصدم هم ازدواج با ایشون است.

سوال بنده اینه که آیا همسرم میتونه تو دادگاه موقع طلاق گرفتن شکایت کنه ازم و پرینت مکالمات منو از دادگاه بخواد؟

تمام ترس من از طلاق نگرفتن فقط و فقط این موضوعه و الا زندگی ما نابود شده.

خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنین.
و اینکه آیا راهی هست که من کاری انجام بدم تا خانومم نتونه پرینت مکالمات منو از دادگاه بخواد؟

به عنوان مثال من اگه قبول کنم که اره من با کس دیگه ای ارتباط دارم بازم دادگاه پرینت مکالمات من رو به خانومم میده؟

ممنونم از راهنماییتون

برام خیلی خیلی مهمه

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

درود ، در صورتی که دادگاه نیاز بدونه پرینت میگیره ، در غیر اینصورت با درخواست ایشون همچین اتفاقی نمی افته

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا ـ دادگاه طلاق کاری به پرینت تلفن ندارد و هرگز چنین کاری نمیکند.
ثانیاـ اگر زوجه شکایت رابطه نامشروع کنند و درخواست پرینت تلفن ، دادگاه دستور لازم را میدهد. ولیکن صرف مکالمه و پیامک با تلفن ، رابطه نامشروع نیست.