مشاوره حقوقی رایگان - مستحق واقع شدن از حق

سلام ببخشین من و پدرم تو یه شرکت کار میکنیم تو قراردادمون با شرکت نوشتن که برای 44 ساعت در هفته مستحق وجه معینی هستیم حالا منو پدرم به صورت شبانه روزی و تمام وقت کار میکنیم به عنوان نگهبان مرخصی هم نمیریم اما شرکت ساعت اضافه به ما نمیدهد و میگوید که بجای مرخصی و ساعت اضافه ما شیش روز کاری براتون حساب میکنیم یعنی حقوق ما 1800 هست چیزی حدود 2200 بهمون میدن با اضافه کاری و مرخصی نرفتنمون تو قرارداد نوشته که طبق قانون کار و تمام موارد قانون کار ذکر شده ولی این رویه ای که کارفرما اعمال میکنه تو قرارداد نیست و قرارداد ما با شرکت صاب نیرو هست نه کارفرما حالا ایا ما پایان کار شکایت کنیم حقوق ضایع شدمون رو بهمون برمیگردونن یا نه? چون اگه طبق قرارداد ساعت اضافه حساب کنن باید بیشتر از اینا بهمون بدن درواقع ما بجای 7، 30دقیقه 12 ساعت سر پست هستیم لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اضافه کار به شما تعلق می گیرد اما به عنوان یک راه حل فرعی خودتان محاسبه نمایید که کدام روش محاسبه به نفع شماست...... از طرفی تجربه نشان داده مذاکره با کارفرما در بسیاری از مواقع نتیجه بهتری از شکایت داشته چرا که کارفرما می تواند با کوتاه کردن تاریخ قرارداد به همکاری با شما خاتمه دهد.