مشاوره حقوقی رایگان - بلاک شدن کارت یارانه

با سلام

عرض شود 10سال پیش به خاطر حمل مواد در فرودگاه مهرآباد بازداشت شدم، قاضی 2میلیون وثیقه گرفت، حکمم شد 2میلیون جریمه و 30ضربه شلاق، روی حکم شکایت دادم، اما دیگه دنبالش و نگرفتم، سال بعد کارت یارانم بلاک شد و گفتن به خاطر همون پرونده است، میترسم برم بازداشت بشم، 4نفر هم یارانه ایت که 10 ساله داره گرفته میشه ازم راهنمایی کنید، هزینه این پرونده چقدر میشه.

با تشکر

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام نگران نباشید بازداشت نمیشید ، نهایتا اون 30 ضربه شلاق رو میخورید ، برید پیگیریکنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به توضیحاتی که فرمودید، حکم شما قطعی شده و در خصوص این پرونده کاری نمی توان انجام داد.