مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ثمن در قبال ثبت سند

سلام یه ماشین فروختم به فامیل خانمم با خانمم به مشکل خوردم سویچ رو برداشت برد ماشین رو تحویل اونا داده قاضی حکم داده چون ماشین رو تسلیم کردم باید سند بزنم در صورتی که من نصف پول ماشین رو هنوزم طلبکارم که قاضی گفت دلیل نمیشه

بیعنامه ساده نوشتیم فقط یک شاهد داره اونم خانمم حتی توش ننوشتم ماشین تحویل خریدار شد یا چقدر پول گرفتم

الان حکمش هنوز قطعی نشده جای اعتراض داره میخواستم ببینم چکار کنم که ثابت کنم من در قبال دریافت ثمن کامل معامله سند میزنم ؟
من سند بزنم که دیگه به پولم نمیرسم که

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.قرارداد باید بررسی شود و الباقی ثمن ضایع نمی شود.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام صحبت شما کاملاً صحیح است شما باید به رای دادگاه اعتراض نمایید، البته بهتر است مبایعه نامه شما بررسی شود........ در صورت نیاز به مشاوره و تنظیم دادخواست و لایحه تماس بگیرید.