مشاوره حقوقی رایگان - سلام علیکم حساب بانکی منو همه رو مسدود کردن کمکم کنی چکار باید کرد چکار باید کنم خیلی پریشان هستم

سلام علیکم حساب بانکی منو همه رو مسدود کردن کمکم کنی چکار باید کرد چکار باید کنم خیلی پریشان هستم کمکم کنی چکار بایدکنم که حساب بانکی من از مسدودی بیاد بیرون

پاسخ ها :

سيامك نيكخواه ده نوی

سيامك نيكخواه ده نوی :

استان :

سلام .اول باید مشخص بشود بابت چی و چه سازمانی توقیف نموده است . مثلا ضمانت کیفری کرده اید یا مدنی کرده اید، یا شخصی بابت مطالباتش توقیف کرده؟

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از دادگاهی که حکم به مسدودی حساب داده پیگیر چرایی مسدود شدن شوید.