مشاوره حقوقی رایگان - بيمه بيكاری

با سلام بنده ١ سال و ٩ ماه در ازمايشگاهی مشغول به كار بودم ولی از اول سال ٩٨ تا اخر ٩٨ با من قرارداد يكساله بستند و در پايان تعطيلات نوروز ٩٩ و شروع كار طی تماس تلفنی بدون هيچ دليل موجهي اعلام كردند كه قرارداد مجدد نميبندند وقتی درخواست نامه كتبی كردم زير بار نرفتند ضمن اينكه تسويه اخر سال هم انجام ندادند با توجه به شرايط اعلام شده و عدم وجود نامه عدم نياز من چطور ميتوانم برای بيمه بيكاری اقدام كنم ضمن اينكه دو ماه اخر سال ٩٨ هم هنوز بيمه برای من رد نشده در صورتی كه قرارداد من تا اخر ٩٨ بوده ايا ميتونم شكايتی مطرح كنم ؟ از چه طريقی؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

درود قرارداد شما منقضی شده است و کارفرما الزامی به دادن نامه کتبی ندارد. در خصوص سایر حقوقی که از شما تضییع شده باید به اداره کار مراجعه و شکایت نمایید